Teràpies

IMG-20170614-WA0006[2228]

A Psicosalut treballem des de la Psicoteràpia Integradora, adaptant la teràpia a cada persona i a les seves necessitats. Acordarem un programa terapèutic a mida construït des de l’escolta de la vostra experiència vital. Avaluarem els recursos i les capacitats personals com a eines facilitadores que permetran entendre i adoptar alternatives que minimitzin la font de malestar, per retrobar un estat psicològic saludable i de benestar emocional des de les primeres sessions.

Les teràpies

· Teràpia Individual. (adults – joves – adolescents) Espai personal d’exploració i reflexió. S’apliquen tècniques facilitadores per explorar els factors de manteniment del problema i per induir a la reflexió pel canvi. Et puc acompanyar en: estats de depressió, desànim, malestar emocional generalansietat,  estrés, atac de pànic, agorafòbia, obsessions, rumiació, perfeccionisme, conflictes personals, conflictes de parella, dependència emocional, creixement personal, procés de coaching personal/laboral, conflictes laborals, entre d’altres.

· Teràpia de Parella. Espai de parella per explorar i reflexionar sobre els objectius comuns de la parella i sobre els objectius individuals. Els programes terapèutics s’orienten a treballar els factors que puguin afectar a la parella com: adaptació a noves etapes vitals, relació amb la família extensa, criança de fills, reenamoramentdependència emocional, gelosia, monotonia, distanciament..i en els casos que ho requereixen acompanyament al tancament de la parella de forma sana per a la continuïtat d’ambdós membres.

· Teràpia Familiar. Espai de família per gestionar a nivell del sistema familiar l’afrontament de les diferents etapes de criança, reconduir les situacions que generen malestar en les relacions entre pares i fills, o les dificultats detectades en la infància i l’adolescència.

Psicologia a Terrassa · c. Col.legi n. 6 -1 -1  08221 · Terrassa
Telèfon · Whatsapp 658 78 43 21
logo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: